КУРСНА ЛИСТА

 

 
ЗЕМЈА ОЗНАКА КУПОВЕН ПРОДАЖЕН
Европска Унија EUR 61.40 61.60
САД USD58.2058.90
Велика Британија GBP71.2071.60
Швајцарија CHF62.1062.50
Канада CAD 43.2043.60
Австралија AUD 39.6040.00
Шведска SEK5.635.70
Данска DKK

Норвешка NOK 5.956.05
0 Бугарија BGN 30.00 31.00
 
 
Во случај кога би имале потреба од купување/продажба на поголема сума од било која валута Ве молиме контактирајте не телефонски +38971222641 или побарајте понуда :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

УСЛУГИ

 

 
 

Брз трансфер на пари Money gram

 

 
 
Менувачницата работи со Money Gram брз трансфер ... Прочитај повеќе
 
 

ПРОВИЗИИ ЗА MONEY GRAM

 
 

За останати држави Интра балкан тарифа СРБИЈА, АЛБАНИЈА,БУГАРИЈА,
СЛОВЕНИЈА,КОСОВО,ХРВАТСКА,БОСНА И ХЕЦЕГОВИНА
И РОМАНИЈА

ЕУР ПРОВИЗИИ
ЕУР - ДЕН
ЕУР ПРОВИЗИИ
ЕУР - ДЕН
0.01 100.00 6.50 400.725 0.01 100.00 5.00 308.25
100.01 200.00 9.00 554.85 100.01 200.00 9.00 554.85
200.01 300.00 11.00 678.15 200.01 300.00 11.50 708.98
300.01 500.00 12.50 770.625 300.01 500.00 13.00 801.45
500.01 750.00 17.00 1048.05 500.01 2500.00 20.00 1233.00
750.01 1000.00 19.50 1202.175
1000.01 1500.00 25.50 1572.075
1500.01 2000.00 30.00 1849.50
2000.01 2500.00 37.00 2281.05

 
 
 

Размена на crypto валути

 

 
 
Bitcoin, Ethereum, Litecoin и Ripple’s XRP во ... Прочитај повеќе
 
 

ПРОВИЗИИ ЗА CRYPTO

 

WE BUY WE SELL
from 10 to 499 2% from 10 to 499 2%
from 500 to 999 2% from 500 to 999 2%
from 1000 to 3499 2% from 1000 to 3499 2%
from 3500 to 1000000 2% from 3500 to 1000000 2%

 
 

Менувачко работење

 

 
 
Менувачкото работење се однесува на валути: eur, usd, aud, chf, cad, sek, nok, dkk, gbp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 

Се започна во 2011 година...

 
Активни повеќе од 10 години, приоритет во нашето долгогодишно успешно работење се нашите клиенти.
Ние како приватна менувачница се стремиме кон тоа нашите клиенти секогаш да бидат задоволни и да ја добијат најповолната курсна листа.
Нашата основна дејност е менувачко работење, а вршиме и брз трансфер на пари Money gram, разменуваме crypto валути и наскоро работиме на воведување нови услуги како плаќање на сметки.
Менувачкото работење се однесува на валути: eur, usd, aud, chf, cad, sek, nok, dkk, gbp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Имате прашање?

 

 
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ!

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 
*
 
 
 
 
 
Димитар Илиевски Мурато 24 (Борис Кидрич) Битола
+38947609641
+38971222641